info[kukac]dakov[pont]hu     + 36 21 222 8080
Vízmérő állás bejelentés

Fizetési mód változás

Dátum: 2022. febr. 26.
Ha fizetési módot változtatnánk?
 
Áttérés csekkről (készpénzátutalási megbízás) folyószámláról történő fizetésre (Csoportos beszedési megbízás)
Ehhez nem kell mást tennie, mint pénzintézeténél megbízást adni (telebankon, interneten vagy személyesen) a víz- és csatornadíj számláinak csoportos beszedéssel történő fizetésére. A megbzásnak tartalmaznia kell a jogosult azonosítóját (aki emelhet a számláról) A10800870(csak ez a jó ne legyen mögötte semmilyen külön jelzés pl:”T…”.)  Felhasználórészéről a Vevő-fizető azonosítót kell megadni.
 
Áttérés csekkről (készpénzátutalási megbízás) folyószámláról történő fizetésre (a felhasználó utal)
Megbízásának tartalmaznia kell az Ön Vevő-fizető azonosítótszámát, amelyet a számláján a neve fölött talál meg, illetve a számlaszámot (a számla jobb felső sarkában található), amit elutal. Ilyen esetben a Takarékbank 65500082-30057346-55000013 számlaszámára kell az utalást elindítani.
 
SIMPLE PAY fizetés kártyával 
Honlapunkon az e-ügyfélszolgálaton keresztül el tudja érni a SIMPLE PAY fizetési módot, ahol a vevő fizető azonosítót és a számlaszámot kell megadnia a kártyás befizetéshez. De, amennyiben e-számlára átállt, úgy a számlakiküldő e-mailban is megtalálja a SIMPLE PAY fizetési lehetőséget.
 
Áttérés folyószámláról csekkre (készpénzátutalási megbízás) történő fizetésre
A folyószámláról csekkre történő áttérésnél, elsősorban társaságunkat kell írásban értesítenie szándékáról, majd pénzintézeténél vissza kell vonnia az utalási megbízást.
 
 
Ha az áttérés időszakában készült utalásos víz- és csatornadíj számlája, azt csekk kíséretében utólag megküldjük Önnek.